PubQuiz in het café

De Pittige Panter PubQuiz in café de Pomerans bestaat uit 3 blokken van 30 vragen. Een team bestaat uit minimaal 3 tot maximaal 5 personen. In totaal 90 vragen met 9 verschillende rondes voor 2 á 2.5 uur vermaak. Er loopt een tijdcirkel mee boven de vragen. Je hebt 40 seconden per vraag om te antwoorden. Na elk blok wisselen de teams van antwoordformulier en kijken we de vragen na. In de presentatie worden na elk blok de antwoorden gegeven van de zojuist gestelde 30 vragen. Daarna volgt er een korte pauze en hervatten we de quiz.


De vragen kunnen o.a. gaan over muziek, topografie, films, series, logo’s, dialecten, algemene vragen, sport, eten en drinken, menselijk lichaam, vlaggen van landen, taal, muziekinstrumenten etc. Dit is een kleine greep uit de diverse onderwerpen. Er zijn 3 niveaus, voor zowel de beginnende speler als de doorgewinterde PubQuiz fanaat. Ook zijn er (grappige) prijzen te winnen voor de teams op de 1e, 2e en 3e plek.


We werken met een arrangement a €15 per persoon. Hiervoor krijg je deelname aan de quiz, 2 consumptie muntjes en retro snacks zoals bijv. kaas, worst, bittergarnituur, augurkjes, borrelnootjes etc. En onze Muze Robbie Williams komt altijd ergens onverwacht voorbij in de Quiz!!

We stellen het ook enorm op prijs als de deelnemers iets PanterPrinterigs aantrekken!

De Quiz zal worden gepresenteerd door de Pittige Panter Quiz Master! We spelen een middag en een avond editie (onder voorbehoud) en altijd op een zondag (Middag 14:30 - 17:00 uur | Avond 19:00 - 21.30 uur).

Het is ook mogelijk om je feestje met PubQuiz in ons stamcafé De Pomerans te vieren. Voor het spelen van de quiz is er plek voor 35 man: 7 tafels met 5 personen per team.PubQuiz in het café
Locatie: Café de Pomerans
Adres: Maredijk 2, 2316 VM Leiden